"Take-Off": - et forsøg på helhedsorienteret undervisning på Teknisk Skole Slagelse - Hvims, Hanne; Andersen, Mark (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1997)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.