Projektarbejdet og sprogindlæring på RUC's internationale basisuddannelse - Rasmussen, Signe Lehman; Zukunft, Iben (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1997)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.