Grænseoverskridende projekter: Europaprojekt med indbygget projektopgave - Ledstrup, Marianne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1997)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.