Hva' med kulturen? Reportage fra Kulturdag på Odense Universitet 13. maj 1994 eller Fra en nysgerrig sproglærers hypertekst - Pedersen, Michael Svendsen (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1994)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.