Hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud? Om mundtlig gruppeeksamen - Frederiksen, Karen-Margrete (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 1996)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.