Sperantapük e Linglänapük as volapüks - Haberland, Hartmut (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
Om denne overskrift vil de fleste danskere i dag sige: “Det lyder som det rene volapyk.” Og det vil de have fuldstændig ret i, for det er volapük, og overskriften betyder, oversat til dansk, “Esperanto og engelsk som verdenssprog”. (...)