Sprog til hjemme- og udebane - Haarder, Peter (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
Findes der godt og dårligt sprog? Skal man udtale sig om hvilke sproglige valg folk skal træffe? De fleste professionelle sprogfolk vil krybe uden om sådanne spørgsmål og i stedet pointere at alle sprog (og alle menneskers sprog) er lige gode. Det er en vigtig pointe – men det er ikke (længere) et godt nok svar på den normative udfordring. (...)