Gymnasieelevers sprogprofil – en stikprøve - Ohrt, Pia Zinn (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
Denne sprogprofil (se skemaet næste side) er blevet til efter et ønske om at afdække 1.g’ernes og 1.hf’ernes kendskab til sprog ved starten af deres videregående skole- forløb. Jeg syntes, at det kunne være interessant at finde ud af, hvor mange sprog eleverne rent faktisk kunne, før de startede i gymnasiet eller på hf.