Sprogpolitik er “det muliges kunst”? Om engelsk i uddannelse og forskning - Preisler, Bent (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
Der var engang en dansk politiker der sagde at “Politik er det muliges kunst”. Efter i nogle år at have deltaget i den sprogpolitiske debat, er jeg på visse områder kommet i tvivl om sprogpolitik og “det mulige” overhovedet har noget med hinanden at gøre!