Hvad har EMU at tilbyde fremmedsprogslærere i grundskolen? - Brandt-Nilsson, Betinna (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2006)
EMU, Elektronisk Mødested for Undervisningsverdenen tilbyder undervisere og elever adgang til net-materialer, der støtter integrering af it i undervisningen. Undervisningsministeriet har oprindelig igangsat etableringen og støtter fortsat udviklingen af portalen. (...)