Når andetsprogsunderviseren går online – om ændringer i professions- identitet - Bo-Kristensen, Mads (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Flere og flere andetsprogsundervisere går online. Hvad sker der med disse underviseres professionsidentitet, når de gør det? Hvordan forholder underviserne sig til den nye online dimension af faget? På hvilke områder oplever underviserne at deres fag styr- kes? (...)