Folkeskolelærere i et kampfelt mellem faglighed og politik – uddannelsespolitik og professionalisering - Kristjánsdóttir, Bergthóra S. (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
I denne artikel vil jeg gøre rede for sammenhængen mellem udviklingen af curricu- lære tekster til folkeskolens undervisning af tosprogede elever og professionalisering på området. (...)