Professionsbegrebets mangfoldighed - Weber, Kirsten (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Offentligt ansatte, herunder sproglærere, udsættes i disse år for professionsoprust- ning; det sker bl.a., fordi professionsbegrebet af vores faglige organisationer anven- des som modsvar til regeringens kvalitets- og effektivitetsstandarder.