Professionalisering af et felt og dets aktører – dansk som andetsprog for voksne - Lund, Karen (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
Det hed undervisning af flygtninge i dansk som fremmedsprog – dengang i 1971 hvor jeg som meget ung for første gang skulle undervise i det som vi i dag kalder dansk som andetsprog. (...)