Skriftlig produktion og it-mediet - Auer, Natalia (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
På Københavns Universitet (KUA) har vi ét fælles computerlokale til alle humaniorastuderende (cirka 1900). Siden 1999, hvor jeg skulle undervise i skriftlig dansk på Syddansk Universitet, har jeg prøvet at finde et lokale med computere og adgang til internet. (...)