En smagsprøve på Peter Elbows skrivepædagogik – noter fra et foredrag - Frederiksen, Karen-Margrete (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
I efteråret 2008 gav professor Peter Elbow et foredrag om skriftlighed, arrangeret af Danske Sprogseminarer. Der var mødt knap 100 deltagere op til denne begivenhed hvor et dansk publikum for første gang fik chancen for at møde professor Elbow. (...)