Tal og forældre der taler - Timm, Lene (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2008)
I 2002 afskaffede regeringen statsstøtten til undervisning i minoritetsmodersmål til langt størstedelen af de tosprogede elever. Kun gruppen af børn af EU/EØS-borgere samt børn fra Grønland og Færøerne forpligter staten sig fortsat til at støtte i udviklingen af tosprogethed. (...)