Sprogfagene på RUC - Risager, Karen; Jakobsen, Karen Sonne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Karakteristisk for det fremmedsproglige miljø på RUC er at det altid har været sam- let under det samme institut. Det har betydet en meget stærk tværsproglig identitet, som har givet sig mange udslag både på det uddannelsesmæssige og det forsknings- mæssige område. (...)