Situationen for sproglige uddannelser på CBS - Mondahl, Margrethe (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Efter ønske fra CBS’ øverste ledelse om at integrere de sproglige uddannelsestilbud bedre med de øvrige uddannelsestilbud på CBS, er sprogmiljøerne begyndt at iden- tificere spændende faglige synergier på tværs af CBS. (...)