Tysk holder vejret - Bjerre, Kirsten (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Tysk på læreruddannelsen trues for mig at se i øjeblikket af tre ting: Ny læreruddannelse Sammenlægning af CVU’erne til professionshøjskoler Faldende optag på læreruddannelsen (...)