Engelsk på gymnasiet - Jørgensen, Susanne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Engelskfaget på gymnasieniveau er et populært fag blandt eleverne. Rigtig mange elever vælger engelsk på A-niveau, enten i deres studieretning over tre år eller som et etårigt valgfag i 3.g. Det obligatoriske B-niveau er også et vellidt fag blandt eleverne – det er der ikke noget nyt i. (...)