Engelsk i grundskolen - Lacey, Frank (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Engelsk har det alt i alt godt på grundskoleniveau, mens det samme ikke kan siges om de øvrige fremmedsprog. (...)