Sprogpædagogik på Danmarks Pædagogiske Bibliotek – status og nye initiativer - Friedrichsen, Annegret (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Enhver, der har sin regelmæssige gang på Danmarks Pædagogiske Bibliotek og søger pædagogisk eller faglig-pædagogisk litteratur, ved, at man her kan finde alt, hvad hjertet begærer. (...)