Har ældre universitetsundervisere flere problemer med undervisning på engelsk? - Jensen, Christian; Stæhr, Lars Stenius; Thøgersen, Jacob (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Det er en almindelig antagelse at ældre i samfundet har større problemer med engelsk end yngre. I denne artikel ser vi på om dette også gælder på universitetet, dvs. om ældre undervisere vurderer deres engelskfærdigheder som værende ringere end yngre undervisere, og om de i højere grad oplever problemer med at bruge engelsk i undervisning og anden faglig sammenhæng. [...]