Det europæiske sprogår i Danmark: Et interview med Karen Sonne, formand for Humanistisk Uddannelsesråd (HUR) - Vonsbæk, Merete (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2001)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.