Genren hedder eksamensopgave: Om den skriftlige prøve i engelsk til lærereksamen - Jørgensen, Vibeke Toft (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2002)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.