Kvalitet og retfærdighed: ALTE's Code of Practice - Saville, Nick; Pedersen, Michael Svendsen (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2002)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.