Sproghistorie i en større kontekst - Hansen, Bjarne Simmelkærr Sandgaard (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2009)
Sproghistorie! Er det ikke sådan noget nørdet stads med kedelige, støvede bøger skrevne i en sirlig, men alligevel ulæselig håndskrift? Noget, som ingen i den virke- lige verden kan bruge til noget som helst? Sidder en sproghistoriker ikke bare luk- ket inde på sit kontor eller i sit bibliotek hele dagen lang og mangler enhver form for kontakt med omverdenen? (...)