Når ordene ikke svarer til hinanden. Sprogtypologi og oversættelse - Herslund, Michael (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2019)
Det er velkendt at hvert sprog ser verden på sin egen måde og derfor strukturerer den på en særegen måde. (...)