Anmeldelse af Udblik og Indblik. Internationalisering i folkeskolen - Risager, Karen (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2003)
Anmeldelse: Signe Holm-Larsen, Marianne Ledstrup og Lise Stampe Rasmussen: Udblik og Indblik. Internationalisering i folkskolen Kroghs Forlag 2002