Forskellighed som potentiale: - litteraturundervisning i dansk i multietniske klasser - Witzke, Agnes (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2003)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.