Anmeldelse af En rummelig skole - Kristjánsdóttir, Bergthóra S. (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2003)
Anmeldelse: K. Christensen, F. Yakaboylu og M. Engel (red.): En rummelig skole. Ufe-nyt, Temahæfte 2003, 100 s.