Eksistenspædagogik og ekspressionistisk lyrik: Trakl i tyskundervisningen - Henriksen, Birgitte (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2003)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.