Wahlverwandschaften: - zwei Jahrhunderte musikalischer Wechselwirkungen zwischen Dänemark und Deutschland (1760-1914) - Sørensen, Inger (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2004)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.