"... rare mennesker, som jeg først lærte at kende i Danmark": Arthur Schnitzlers danske forbindelser - Pinkert, Ernst-Ullrich (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2004)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.