Tyskland og verden: - om kultur i sprogundervisningen - Jessing, Tanja; Dideriksen, Anne-Sofie (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2004)
Se kort indholdsbeskrivelse i nummerets forord.