Hvorfor nu tale om curriculum? - Holmen, Anne; Kristjánsdóttir Bergthóra; Lund, Karen (Sprogforum, 2010)
Curriculum er et begreb som man kun i begrænset omfang bruger på dansk for at beskrive uddannelser. [...]