Sprogvalg på danske universiteter i historisk perspektiv - Mortensen, Janus; Haberland, Løhartmut (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Spaniere taler spansk, svenskere svensk, og i Danmark taler vi dansk. Sådan er det, og sådan har det altid været.