Modersmålets betydning for faglig udvikling og sund selvidentitet - Ünkap, Düncan; Erkan, Serap (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Vi er to kvinder med tyrkisk baggrund. Vi er begge født i Danmark. Vi er vokset op i samme provinsby i Danmark, og vores...