Gymnasiet i en brydningstid – om kommunikation og kompetencer - Bjargum, Nanna (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
At mange gymnasie- og hf-lærere i disse år oplever store frustrationer over reformen af ungdomsuddannelserne,...