Cooperative Learning i fremmedsprogsundervisningen - Stenlev, Jette (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
»Det er umuligt at pege på en enkelt forklaring på hvorfor cooperative learning (kooperativ læring) fungerer så godt på så mange planer. Cooperative learning er en lærers...