Er kommunikativ undervisning kommunikativ? - Lund, Karen (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
I et nyligt nummer af tidsskriftet Hispania (1998/2) hudfletter den amerikanske andetsprogsforsker VanPatten termen kommunikativ eller rettere: Han hudfletter...