At tage udgangspunkt i det kendte – om brug af modersmålet ved tilegnelsen af et nyt sprog - Holmen, Anne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
I grundskolens fremmedsprogsundervisning tages det i dag for givet, at en aktivering af...