Flere sprog i spil i skolen – om en integreret sprogdidaktik - Holst-Pedersen, Jette Von; Jakobsen, Karen Sonne (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Hvordan kan man styrke 2. fremmedsprog – elevernes 3. eller 4. sprog – i det danske...