Hvad synes du selv? – Om underviseres evaluering af egne kompetencer i engelsk - Denver, Louise; Jensen, Christian; Mees, Inger; Werther, Charlotte (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Internationale uddannelser og kvalitetssikring