Risikofyldte test – erfaringer fra dansk testhistorie - Ydesen, Christian (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
I 1930 påbegyndte psykolog og kommunelærer Henning Meyer sit skolepsykologiske....