Sprogvurdering af børn og unge med dansk som andetsprog – overvejelser inden man går i gang - Lehmkuhl, Mirjam (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Sprogvurderinger er en del af al god sprogpædagogik, og derfor er det at vurdere børns sprog...