CL møder sprogfagsdidaktikken – inspiration fra en bog - PEDERSEN, MICHAEL SVENDSEN (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
I dette nummer af Sprogforum giver sproglærere en række bud på hvordan de enkelte CL-strukturer...