CL på A-niveau i engelsk - Hansen, Gunhild (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
I denne artikel vil jeg give eksempler på, hvordan der kan arbejdes med CL-strukturer på A-niveau i...