CL og mundtlige færdigheder i dansk som andetsprog - Jensen, Lissie (Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik, 2017)
Jeg underviser i dansk som andetsprog og anvender i den forbindelse CL-strukturer. Hele lærerkollegiet...